Hos os finder du din nye skranke

Vi hjælper dig til at finde lige præcis den skranke, der imødekommer jeres ønsker og krav om æstetik og indretning i forlængelse af den givne eller ønskede stil og stemning for jeres reception.

En flot og funktionel skranke er uvurderlig for hoteller, restauranter, institutioner og øvrige virksomheder, der ønsker at gøre et godt indtryk samt vise et præsentabelt ansigt udadtil i form af den rette modtagelse af jeres besøgende.

Sammen finder vi den rette skranke til virksomheden

Har I den optimale receptionsskranke der kan formidle jeres identitet samt imødekomme jeres medarbejderes behov, har I som virksomhed ligeledes den bedste forudsætning for at give et positivt og professionelt førstehåndsindtryk.

Udover vores store sortiment af stilfulde receptionsskranker byder kontor indretning ligeledes på talrige muligheder indenfor indretning og stilfuldt møblement. Vi sælger enhver form for skranke samt hele indretningsløsninger, og huser herudover solide og anerkendte møbelbrands såsom Dencon, Rumas, Fumac og One Collection.

Vi kan som følge af vores fordelagtige samarbejde med succesfulde møbelbrands tilbyde jer et stort udvalg af receptionsmøbler, receptionsskranker samt kontormøbler. Du kan således her finde lige præcis den skranke, der vil fuldende en hvilken som helst reception. Med vores mange møbelbrands kan vi ligeledes være jer behjælpelige med at skabe selve det stilmæssige fundament for netop jeres reception.

En af de førende sælgere af skranker og kontormøbler

Som en af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af stilsikre kvalitetsmøbler samt indretning til virksomheder indenfor stort set alle brancher, tager vi hos os naturligvis god hånd om vores kunder med professionel og kvalificeret rådgivning. Med vores dygtige indretningseksperter i ryggen, kan I forvente et perfekt resultat i overensstemmelse med jeres specifikke ønsker og behov, uanset om det drejer sig om ønsket om en fundamental receptionsløsning eller blot en stilren og indbydende skranke.

Designer


Typer
Kategorier

Design: Type:

Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke