Kontorstole

Funktionelle og flotte kontorstole

Vi går op i kontorstole og designet af dem. Vores sortiment består afbåde almindelige kontorstole med armlæn og mere velpolstrede chefstole. Men uanset hvilken kontorstol vi leverer, er den udført i skandinavisk og internationalt funktionelt design og skaber derfor velvære.

Vores sortiment består af ergonomiske kontorstole, som både æstetisk og funktionelt lever op til jeres ønsker og krav. Kontorstole skal være brugbare, og kunne indgå i den eksisterende indretning. Ved at vælge de rigtige kontorstole kan du skabe et kontormiljø der er trygt og skaber velvære.

Vi er klar som sparringspartner, når I skal vælge kontorstole. Du vil som kunde opleve, at det er dine behov og ønsker, der er i højsædet. Da vi stræber efter at give dig individuelle løsninger, vil du derfor få personlige sparringspartnere hos os, således at vi kommer til at kende vores kunder endnu bedre og derfor kan yde den bedste service.

Vi sørger både for totalløsninger på kontorindretning, hvor vi samtidig vælger kontorstole der passer til netop jeres kontorlandskab. Men I kan også bestille kontorstole til jeres eksisterende design.

Vi har indgået et samarbejde med tre andre indretningsvirksomheder for at skabe Holmris A/S. Vi kan dermed sikre vores kunder de bedste rådgivere og det bedste produktkoncept.

Kontorstole gode for ryggen

Hvis du ønsker kvalitets kontorstole, der er gode for ryggen, ergonomisk udført, skabt i dansk eller skandinavisk design, med høj ryg eller i læder.

Du er også velkommen i vores store udstilling af kontormøbler i Hvidovre i udkanten af København. Her kan du få inspiration og hjælp til det rette valg af kontorstole.

Designer


Typer
Kategorier

Design: Type:

Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke

Kontakt kontor-indretning.dk hvis du vil vide mere om valg af kontorstole