Konferencestole

Få det helt rette kontormiljø med vores professionelle indretning

Konferencestole tillægges en særlig betydning, da der i designet af en god konferencestol samtidig ligger en vigtig, ergonomisk korrekt udformning, heraf forudsætningen for en behagelig siddekomfort. Dette er især vigtigt, idet man ofte tilbringer flere timer siddende under konferencer og møder.

Konferencestole skal være udformet i et flot, enkelt og funktionelt design således, at de ikke fylder for meget i lokalet i fysiske ligesom i udtryksmæssige henseender. Indretningen i konference- og mødelokaler er sjældent tilfældig og der er i mange tilfælde netop lagt et stort antal timer i konsultation og indretning.

Det tilrådes derfor at lade indretningen diktere faciliteter såsom stole og borde. Herudover skal konferencestole gerne være lette at håndtere samt være stabelbare, idet det ofte er nødvendigt at omarrangere et konferencerum.

Igen spiller fleksibiliteten ind i indretningen og faciliteterne, hvilket er i modsætning til visse andre mødestole, hvor fleksibiliteten i langt mindre grad er i højsædet. Her har man sjældent behovet for at omarrangere samt tilpasse kontorfaciliteterne som følge af forskelligartede arrangementer.

Vi har et stort sortiment af konferencestole i design fra mærker som Fritz Hansen, Erik Jørgensen, Magnus Olesen, Group Zero Four og Four Design. Herudover tilbyder vi konferencestole med eller uden armlæn lavet i forskellige materialer såsom træ, metal, læder eller plast.

Konferencestole, og stole i øvrigt, er de møbler vi benytter os allermest af i løbet af en arbejdsdag. Dette gør stolen til et meget vigtigt arbejdsredskab samt investering, idet en god siddekomfort skaber gladere medarbejdere og øget trivsel på arbejdspladsen.

Vi ved hvor vigtigt det er, at konferencestole opfylder visse krav til design, komfort, kvalitet samt håndtering. Lad disse kriterier gå op i en højere enhed med konferencestole fra kontor-indretning.dk.


Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke

kontakt os hvis du ønsker mere om konferencestole