Indretning kontor

Her kan du finde alt til indretning af kontor

Har du brug for en ny indretning af kontor, er vi klar til at hjælpe. Vi har forskellige løsninger for indretning af kontor, både en fuldstændig kontorindretning eller du kan vælge imellem vores udvalg af kontormøbler. Vi er leveringsdytige i kontorborde, herunder ergonomiske kontorborde samt kontorstole. Vi har også alt til receptionen og venteværelset. Vi laver både enkeltstående løsninger, så hvis du ønsker en ændring af din nuværende indretning af kontor, sørger vores tegnestue for at komme med en løsning.

Funktionel indretning kontor

Vi har sammen med andre store indretningsfirmaer skabt et overordnet firma, ved navn Holmris A/S. Med dette tilbyder vi erfarne rådgivere og indretningsarkitekter, med speciale indenfor indretning af kontor.  Vi tilbyder vores kunder funktionelle, kreative og effektive løsninger.   

Vi sørger for at skabe en god dialog med vores kunder og sørger for at løsningerne skaber tryghed og trivsel. Da vi benytter os af designprogrammet AutoCAD, kan du få vist løsningerne i både 2D og 3D. Det betyder vi kan give effektive løsninger, og mulighed for at du som kunde får et godt indblik i hvordan vi tænker indretning af kontor.

Designer


Typer
Kategorier

Design: Type:

Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke

Kontakt os gerne omkring indretning kontor