Hæve sænkebord

Hos os leverer vi møbler til, og står for indretning af, nye og eksisterende kontormiljøer hos kvalitetsbevidste erhvervskunder. 

Med et hæve sænkebord fra kontor-indretning.dk, får du et bord i skandinavisk eller internationalt design. Vi har et bredt sortiment, og alle vores borde udtrykker vores vision om æstetik, funktionalitet og velvære.

Et hæve sænkebord er en god investering i forhold til at skabe et godt arbejdsmiljø, og vi leverer kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. Vores borde er forskellige i design, og vi finder den løsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker.

Hos os, ser vi god indretning som indretning, der understøtter og skaber fokus på virksomhedens unikke kendetegn. Vi er behjælpelige med rådgivning til at finde den rette løsning i forhold til det I ønsker at udtrykke og kommunikere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde og om, hvad du får af fordele med et hæve sænkebord.


Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke

Kontakt os gerne omkring indretning kontor