Konferenceborde

Mange parametre gør sig gældende når mødelokalerne skal indrettes med konferenceborde. Man må tage udgangspunkt i sine behov, for at kunne finde frem til den rette løsning.

 • Hvor stort  skal bordet være?
 • Hvor stort er konferencerummet?
 • Hvorledes tager indretningen sig ud?
 • Hvor mange skal der være plads til omkring bordet?
 • Er man begrænset i forhold til plads?
  Og i så fald, hvilke konferenceborde kan opfylde de fysiske krav til konstruktiv dialog samt kravene til tæt, men stadig behagelig placering omkring bordet?
 • Er der brug for en større ordre af konferenceborde med det formål at benytte bordene til andet end blot konferencer og møder?
  Eksempelvis til kantiner og auditorier.
  OBS! Dette kan være løsningen for virksomheder, der ønsker at skabe et flot helhedsindtryk vha. de fysiske rammer.

Designer


Typer
Kategorier

Design: Type:

jphconcept.dk tilbyder konferenceborde af mange udformninger og dertil findes et stort sortiment af farver og finnish. Nogle borde har et tidløst, minimalistisk design, hvilket gør dem anvendelige i langt flere sammenhænge, som strækker sig ud over konferencelokalerne.

Vi er åbne for alle spørgsmål og forslag, og ønsker I at sammensætte og designe jeres egne konferenceborde, vil vi ligeledes gå i dialog med jer omkring tilpasningen samt det unikke design.

Vi kan rådgive jer i forhold til jeres krav, ønsker samt spørgsmål om hvilke konferenceborde, der passer bedst til jeres virksomhed samt hvilke der vil være optimale for jer at indrette jeres lokaler med.

 

SHOWROOM
Hammerholmen 43-45
DK 2650 Hvidovre
Tlf: +45 33 25 13 30
E-mail info€jphconcept.dk

Bliv ringet op og bliv inspireret i forbindelse med jeres nye indretningsprojekt.

Det er mere end 50 års møbeltradition, der er samlet i jphconcept.dk, med en stolt historie tilbage fra 70'erne.

ledelsen

Det erfarne lederteam har hjulpet til med indretningen af alt fra IBM's hovedkontor, Københavns Lufthavne, Hvidovre hospital, restauranter og reklamebureauer til danske ambassader overalt i verden.

Du kan få hjælp til indretning af kontorer, kantiner, mødelokaler, men også rådgivning om totalløsninger, ventilation.

Gulvtæpper, planter og salg til private indgår også i sortimentet.

 

 


Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke