Skærmvægge

Vi har et stort sortiment af tavler og skærmvægge

Ønsker du opdeling af kontorer, er en skærmvæg en god løsning. Du kan med skærmvægge opdele rum, eller skabe nye, uden at skulle bygge en helt ny væg. Det kan være en fordel for mindre virksomheder, hvis der ikke er megen plads i forvejen.

Skærmvægge til alle typer behov

Vi leverer mange løsninger til kontorindretning, og leverer alt til kontoret. Vi har mange typer skærmvægge, alt efter hvilket behov du har.  Du kan se lidt af vores udvalg nedenfor. Forud for dit valg, skal du dog overveje følgende:

  • Hvilke funktioner skal dine møbler have?
  • Hvilken følelse ønsker du dit kontor skal signalere?

At kende behovet helt til bunds, betyder at vi kan give dig den helt rette løsning. Med kontor-indretning.dk er du garanteret erfaring rådgivning.
Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og historie, således at valget altid passer ind bedst muligt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning. Med vores egen tegnstue kan vi altid rådgive dig om det bedste materialevalg, og hvordan indretningen bedst tager sig ud.

Designer


Typer
Kategorier

Design: Type:

Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke

Kontakt kontor-indretning.dk hvis du vil have hjælp til valg af skærmvægge